Down Under Obstacle Run Utrecht

Op zondag 14 mei 2023 gaat het voor de dertiende keer los op het geweldige terrein van Down Under! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten. Houd je van wat meer uitdaging? Ga dan voor de 9 km run! Ook stoere kids van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen. Zij kunnen zich samen met een begeleider/ouder van 18 jaar of ouder inschrijven voor de 3 km Family Run.

Verzamel je buddy's en trotseer samen te gekke hindernissen. Of je nu een geoefende obstacle runner bent, voor de allereerste keer meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren; de Down Under Obstacle Run is voor iedereen!
 
 
Doe mee voor Gehandicaptensport Nederland
Doe mee aan de Down Under Obstacle Run en steun Gehandicaptensport Nederland om meer mensen met een ernstige meervoudige beperking te kunnen laten bewegen!
 
Wanneer je €500,- of meer ophaalt voor Gehandicaptensport Nederland, betalen wij je inschrijfgeld voor de Down Under Obstacle Run. Het geld gaat volledig naar de ontwikkeling en verspreiding van de beweegprogramma's voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Meer informatie over Down Under vind je via deze link